Drop 'n Stop

Wat is Drop ’n stop?

Als transportplanner streeft u naar de meest efficiënte route. Soms lijkt dit onmogelijk. Het is dan een uitkomst wanneer u de kleinere groupage zendingen tot en met 3 pallets bij een onafhankelijke partij kunt onderbrengen Drop ’n stop van Venlogistics biedt u die uitkomst, en zorgt ervoor dat ú voortaan de meest efficiënte route kunt plannen.

Voordelen werken met drop 'n stop van Venlogistics:

  • U houdt een deel van het transport in eigen regie. Dat wat u niet past draagt u over. Bent u logistiek dienstverlener of transporteur, of producent met deels eigen vervoer dan bieden wij u de unieke mogelijkheid uw zending te droppen in Venlo.
  • U bespaart een deel van de kosten door van dit aanbod gebruik te maken om de zending bij ons aan te leveren. Pas op het moment van aanlevering in Venlo nemen wij de regie verder van u over.
  • U vervolgt uw optimale route binnen uw planning en Venlogistics verzorgt het vervolg traject binnen Europa.
  • Bij levering voor 16.00 uur bieden wij de verlading op dezelfde dag, wij leveren een zending dan volgens de geldende transit tijden op de door u gewenste plaats van bestemming binnen Europa.
  • Door onze aansluiting op het SIM-Cargo netwerk zijn wij in staat binnen 24 uur te leveren in geheel Duitsland door middel van onze Guarantee of Overnight service.

Heeft de zending echter geen haast dan volstaat onze General service die zeer aantrekkelijke prijzen biedt. Veel logistieke collega’s maken van deze diensten gebruik waardoor u tot meer in staat bent en u uw dienstverlening richting uw klant kunt uitbreiden.

Zo werkt het:

Drop ’n stop van Venlogistics is het ideale verlengstuk van uw dienstverlening. Zo levert u al uw groupage zendingen tot en met 3 pallets door heel Europa! U kunt voortaan flexibeler plannen en vermindert bovendien de lege kilometers. Een efficiënte én groene samenwerking dus!

Drop ’n stop van Venlogistics, your European cargo network!

Meer weten?

Neem contact op met Remco of Adil