Missie Visie

Mission Statement

Venlogistics BV ontleent haar bestaansrecht aan tevreden klanten: wij zijn het pas als u het bent. Onze taakstellingen zijn goed te luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten en deze te combineren met onze mogelijkheden en kennis van een complexe markt. Het proces zorgt ervoor dat wij onze klanten iedere keer weer de meest efficiënte oplossing bieden. Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid bij het gehele logistieke proces zijn voor Venlogistics BV essentieel, zeker in een wereld die steeds digitaler wordt.

Onze Visie

Venlogistics BV is de bindende factor tussen haar klanten en logistieke partners. Wij zijn in staat om een internationaal netwerk te creëren en onderhouden. Hierdoor houden we onze landspecifieke kennis op peil. Onze medewerkers zijn creatief en altijd gedreven door passie. Als bedrijf blijven we doordacht investeren in automatisering, bieden steeds persoonlijke aandacht aan onze relaties en begeleiden een zending tot aan de eindbestemming. Iedere medewerker bij Venlogistics BV onderstreept onze kernwaarden en samen varen we dezelfde koers.

Doelstellingen

De belangrijkste doelstelling van Venlogistics BV is het realiseren van tevreden klanten. Om dit te bereiken hebben we in het verleden een aantal weloverwogen keuzes gemaakt. Eén daarvan is altijd te gaan voor kwaliteit. Door middel van opleidingen en de verschillende samenwerkingen met onze partners houden wij onze vakbekwaamheid up-to-date en bieden voor iedere logistieke uitdaging een passende oplossing. Het onderscheidend vermogen van Venlogistics BV is onze handelingssnelheid: aanvragen behandelen wij direct en via onze digitale aanvraagmodule ontvangt de klant binnen 30 minuten antwoord.