Warehousing

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd opslag nodig? Dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn in binnenland, maar ook in het buitenland. Doordat wij met ons netwerk Europees in ieder land vertegenwoordigd zijn hebben wij in iedere Europese regio een “local” of wel een partner ter plaatse.

Wat verstaan we onder Warehousing?

Warehousing is het tijdelijk opslaan van goederen. Dit omdat u er nu de ruimte niet voor heeft of dat het product gereed is, maar de klant er nog geen ruimte voor heeft. Uw product wordt dus tijdelijk ergens geplaatst zodat het later kan worden verkocht of gedistribueerd. Een warehouse is alleen de opslagruimte. Venlogistics verzorgt echter desgewenst meer.

Spil in de logistieke keten.

Venlogistics BV is als dienstverlener een spil in het administreren, verzendklaar maken en het verzenden van goederen. Met onze cross-dock faciliteiten in Venlo is er altijd een mogelijkheid om in uw wens te voorzien. Wij begrijpen ook heel goed dat transport en distributie belangrijk voor u is, maar dat u daar niet de tijd en kennis in kunt steken die het nodig heeft. Venlogistics vult dit graag voor u in.

Binnen en buitenland

Misschien wilt u dicht bij uw bedrijf een voorraad product opslaan in een warehouse, maar misschien doet u dat liever in de buurt van uw grootste klant ergens anders in Europa. Informeer dan naar de mogelijkheden. Venlogistics beschikt over een enorm Europees netwerk waarmee we vaak een passende oplossing in warehousing kunnen aanbieden.

Voordelen van Warehousing via Venlogistics

  • Snel geregeld
  • Veel mogelijkheden
  • Warehousing in Nederland
  • Warehousing door heel Europa

Neem vrijblijvend met ons contact op wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen