Vervoer gevaarlijke stoffen

Op zoek naar transportmogelijkheden voor gevaarlijke stoffen?

Doe zaken met Venlogistics en u beschikt over een netwerk aan mogelijkheden tot vervoer van gevaarlijke stoffen. Wij verzorgen transporten met het grootste deel aan ADR klasse.

Uiteraard voeren we dit gevarengoederen transport uit:

  • Veilig
  • Vakkundig
  • Gecertificeerd
  • Naar bijna alle Europese landen

Door onze samenwerking met partners die hiervoor zijn opgeleid en uitgerust kunnen wij gecombineerd handelsgoederen en goederen die onder het ADR vallen vervoeren. Uiteraard houden wij ons aan de wet en regelgeving rondom transport van gevarengoederen. Naast de wettelijk eisen ziet ons overkoepelend netwerk toe op het naleven van deze richtlijnen.

Neem vrijblijvend met ons contact op en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen.

Wat kost het vervoer van gevarengoederen?

De kosten voor vervoer van gevaarlijke stoffen zijn afhankelijk van het bestemmingsland. We kunnen deze stoffen vaak met meerkosten transporteren. Gevaarlijke stoffen kunnen extra kosten met zich meebrengen bij vervoer over water of door tunnels. We maken graag een indicatie voor uw transportvraag. Neem vrijblijvend met ons contact op en wij bekijken samen de mogelijkheden.  

Wat zijn gevaarlijke goederen voor transport?

Het gaat vaak om chemische producten die gevaarlijke stoffen kunnen bevatten. Die worden gekwalificeerd als gevaarlijke goederen. Het is zaak om te weten of de producten die je wilt transporteren hieronder vallen. Bekijk het veiligheidsinformatieblad ofwel MSDS van de producten. Zijn de goederen als gevaarlijk aangemerkt dan moeten ze op een specifieke manier verpakt en vervoerd worden. Het is dan slim een ervaren transporteur zoals Venlogistics in te schakelen. Hoewel u zelf verantwoordelijk bent en blijft voor de documentatie en deskundige verpakking.

Sven Reijnders

Sven Reijnders

Expeditie / Groupage

+31 (0)77 396 04 35

s.reijnders@venlogistics.nl