Spoed transport

Koeriersdienst of sneltransportservice

Koeriersdienst is een “dedicated transport” wat voor u geregeld wordt indien er extreme spoed achter een zending zit. Wij werken samen met verschillende Koeriers die onder onze regie uw lading dedicate komt afhalen en onmiddellijk het transport voortzet, zonder tussenkomst van over-, of samenlading. Deze oplossing is meestal de meest dure! U betaalt de Koerier op basis van heen en terug transport, dus dubbele kilometers.

Niet dedicated maar wel spoed transport

Er zijn letterlijk meer wegen die naar Rome leiden, of die naar andere bestemmingen binnen Europa leiden. Transporten waar snelheid en garantie geboden is, maar geen noodsituatie ontstaat. Deze transporten kunnen tegen lagere kosten, maar met Speciale Service door geheel Europa geleverd worden. Dus wel met spoed.

Guarantee of Overnight service

Met onze Guarantee of Overnight service via ons samenwerkings netwerk worden uw zendingen wel overgeladen, maar zijn wel op een afgesproken moment op de plaats van bestemming. Deze transporten krijgen overal voorrang en zullen gegarandeerd hun route vervolgen. Digitaal worden de Depots ingelicht dat deze zending onderweg is en dat evt een voertuig zal moeten wachten om deze zending mee te nemen naar de eindbestemming. Het netwerk neemt uw goederen dus dedicated over van elkaar en wordt daarover ingelicht.

Transport volgen

Venlogistics zal deze zendingen monitoren tot dat ze geleverd zijn, de status kunt u zelf volgen in onze web portal. Wij zorgen ervoor dat de zending op de afgesproken dag/tijd geleverd gaat worden.

Goedkoop spoed transport door Europa?

U betaalt alleen het One-way traject! Dat maakt deze vorm van spoed transport goedkoper dan de inzet van een koerier. Door onze dagelijkse routing door heel Europa kunnen we vaak voldoen aan uw vraag. Wij zien er naar uit om u te verbazen met deze Special Service.

  • Optimale routes
  • Niet dedicated door koerier maar dedicated door een logistiek netwerk
  • Optimale belading van de trucks
  • U betaalt alleen van A naar B en niet het retourtraject

Neem vrijblijvend met ons contact op wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen.