phone + 31 (0)77 396 0430

Wilt u onze trailer zien rijden? Wij vertrekken dagelijks om 17.30 uur vanuit Venlo met deze groupage Shuttle voor de internationale leveringen van onze relaties.

Al 12 jaar zijn wij aangesloten bij ILN ( International Logistic Network ) en bedienen geheel Europa door middel van een dagelijks vertrek vanuit Venlo.

Samen met onze partners zijn wij er om u te ontzorgen! Wij vinden voor u de meest efficiënte transport mogelijkheid, transittijd en prijsverhouding door vergaande samenwerkingen met onze partners en vervoerders.

Onze partner Steenbergen Transport richt zich op de fijnmazige distributie van groupage in de Benelux. Door de nauwe samenwerking kunnen wij samen met Steenbergen Transport ook uw internationale groupage zendingen van deur tot deur bezorgen met de lokale transporteur die de lokale situatie ter plaatse als geen ander kent. Zo heeft u met Venlogistics in ieder Europees land een lokale ondernemer die uw zending bij uw relatie afhaalt of levert.

Onze partner TBT Te Baerts richt zijn specialiteit vooral op het trucking gedeelte binnen de logistieke keten. TBT biedt snelle oplossingen voor grote volumes en is een betrouwbare speler in o.a. geconditioneerd  vervoer. Vanaf  2 Januari 2019 verzorgd TBT onze Shuttle verkeren naar en van ons internationale netwerk ILN.

Groupage is echter niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt.

Wij verzorgen dagelijks tientallen FTL vrachten en/of deelladingen voor veelal vaste opdrachtgevers.

Heeft u een transport  aanvraag van 1 kilo tot volle vrachten binnen Europa?  Wij willen dit vraagstuk graag voor u in behandeling nemen en ook voor u de meest optimale verlading organiseren.

Uw zendingen zijn bij ons in goede handen !

Contact ons

Trade Port West Van Heemskerckweg 1, 5928 LL Venlo | T + 31 (0)77-396 0430 | F +31 (0)77-396 0439 | info@venlogistics.nl

download general conditions (pdf)

Vul de onderstaande velden in voor een vrijblijvende offerte.

icon 1 Trade Port West Van Heemskerckweg 1, 5928 LL Venlo

icon 2+ 31 (0)77 396 0430

icon 3www.venlogistics.nl

* verplichte velden

icon

ONZE PARTNERS